Selecteer een pagina

Ook zo dol op verandering?

Terwijl alles om je heen voortdurend verandert, kies je vaak (onbewust) voor terugkerende, nuttige patronen. Een mens is nu eenmaal een gewoontedier. Toch kan het anders. Door een creatieve mindset kun je wennen aan verandering en ervaar je meer levenslust, betrokkenheid en flow.

In Het Denkruim is er ruimte om met plezier te leren, te ontdekken en te ontmoeten.

Onderneem

Jij bent aan zet. Neem eigenaarschap over je leven. Kom in actie en onderneem een nieuw avontuur.

Inspireer

In onze community kun jij terecht met jouw verhaal, om te delen en te inspireren.

Leer

We hebben een ruim en gevariëerd aanbod. Jij kiest wat je leert, hoe je leert en van wie.
aanbod

Ons aanbod voor jou

24/7 toegang

creative learnings

gamification

alleen en toch samen

privacy

eigen social media

Word lid!

Wil je groeien en jezelf ontwikkelen, maar zie je door het enorme aanbod van trainingen niet meer wat jij echt wilt? Een goede trainer, professionele coach vinden is geen makkelijke opgave. Wie zijn ze en hoe doen ze hun werk? Graag was je eerst even met ze in contact gekomen….of niet soms? Wij maken het makkelijk voor je in Het Denkruim.

Mijn verhaal

Mijn naam is Janita Seinstra. Toen ik besloot om mijn vaste baan in het onderwijs op te zeggen, brak voor mij een zware, maar leerzame tijd aan. Door schade en schande ben ik de afgelopen vijf jaar wijzer geworden op het gebied van ondernemerschap. Soms met de hulp van coaches en ook dikwijls alleen. En wat heb ik veel geleerd! Dat gun ik jou ook, maar dan wel met wat meer gemak!

Ik verlang naar: a tribe of women, with purpose and passion, choosing Love, moving mountains stone by stone.

leden

workshops

ondernemers

jubileumjaar

Waarom

Jezelf ontwikkelen in Het Denkruim omdat…

Weten wat je wilt

In vier levels nemen we je mee naar dát wat je écht wilt. Eerst laat je je inspireren, dan ga je aan het werk, vervolgens kies je vanuit je hart wat jij wilt. En dan maak je de grote sprong om met één van onze ondernemers in zee te gaan.

Je baan kansen vergroten

Je staat op een kruispunt in je leven, waarin je op zoek bent naar jouw ware ik en wat je nu eigenlijk echt wilt. Je bent klaar voor dé baan van jouw leven.  Jezelf presenteren en neerzetten als een professional is hierbij van grote waarde.

Meer creativiteit in je dagelijkse leven

Met behulp van een creatieve en interactieve aanpak laten wij jou ervaren hoe FUN het is om te leren. Waardoor het geleerde en nieuwe gewoonten makkelijk toe te passen zijn in je alledaagse leven.

Eigenaarschap nemen over je leven

Jij bent degene die verantwoordelijk is over je eigen leven. Jij bent eigenaar. Dikwijls besef je dat niet, maar er is altijd een keuze om dingen anders te doen, hoe moeilijk het soms ook lijkt. Wij ondersteunen je graag daarbij, want wij gaan uit van jouw mogelijkheden.

Waardevolle me-time

In Het Denkruim kun je alleen, én in overleg, beslissen wat jij leert en wanneer je dat doet. Jij kiest en bepaalt jouw leerroute. En dat kan omdat je in volledige privacy jouw keuzes maakt.

Kennis maken met gelijkgestemden

Mensen leren kennen die dezelfde uitdagingen in het leven hebben als jij… dat schept een band. In onze community ga je met elkaar in gesprek en stel je je vragen over de workshops en jouw uitdagingen hierin.
voorproefje

Enkele voorbeelden

6 lessen in worker level

Gedacht ‘N Kracht

“Als je groots mag denken, dan… ” ja, dan… Dit is de vraag die mij hier, in HET DENKRUIM, heeft gebracht. Ben benieuwd wat jouw beweegt :). NOORDKR8 is ontstaan uit passie voor eigenheid en verbinding. Uit die onbedwingbare glimlach en energie die er vrijkomt als mensen “AAN” gaan. Het (h)erkennen en inzetten van jouw kracht, daar ligt de meest logische en realistische kern om het anders te doen, om iets te veranderen. Het is de basis voor het succesvol realiseren van jouw doelen. Benieuwd wat NOORDKR8 voor jou te bieden heeft? Kijk gerust rond…

6 lessen in worker level

Visual recorden

Mijn bijdrage in Het Denkruim is een online Helden-tool ‘Zakelijk tekenen met lef’. Een online cursus die jou anders laat durven denken en doen zodat jij Eizersterq bent in het effectief realiseren van jouw ideeën. Het geeft je flow om je doelen te bereiken en bezorgt jouw meer werkplezier! Maak die superheld in je wakker en check jouw superkrachten. Ik zie je in de Helden-wereld aan de andere kant van de trainingsknop 😉

kies voor ons

Waarom Het Denkruim?

Z

Leren is fun!

We hebben 80% van onze vermogens geleerd door te spelen, van lopen tot de basis van sociale vaardigheden.
Z

Community

Een inspirerende plek voor gelijkgestemden.
Z

Grote impact in een kleine groep

We hebben allemaal een verlangen naar verbinding. Deze verbinding komt het beste tot stand in kleine groepen.
Z

Ondernemers van wereld klasse

De ondernemers hebben hun eigen expertise waardoor ze zich onderscheiden van elkaar en tegelijkertijd elkaar versterken.

leren vanachter je computer

Online leer opties

Je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen, op jouw tijd, op jouw plaats. De leerstof is ten alle tijde interactief en creatief. En natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om een verdiepingsslag te maken met een ondernemer naar jouw hart. Dat kun je doen als je jezelf upgrade naar het Expert-Level. Denk maar ruim!

TESTIMONIALS

                     Wat zeggen onze ondernemers?

Toen ik hoorde van Het Denkruim, wilde ik daar meteen aan deelnemen! Een prachtige manier om mensen ervan bewust te maken om op een gezonde en verantwoorde wijze met voeding om te gaan. Als voedingscoach kan ik daarin voor jou iets betekenen.

Mijn motto: Eet niet minder, maar eet slimmer en anders!

Yvonne Wietsma

Eigenaar Fundamental Food en docent
Mede dankzij jou, Janita, ben ik aan het groeien. Je bent een grote inspiratiebron voor mij. Bedankt voor al je hulp en wijze woorden.

Eline Leenstra

Eigenaar Creactief Ontwikkelpunt
toelating

Lid worden van Het Denkruim

Aanmelden

We bieden jou een community met gelijkgestemden, mensen zoals jij en ik. Je mag hier je vragen stellen aan de andere leden en/of de ondernemers. Of gewoon even lekker sparren met elkaar. Je kunt jezelf verder ontwikkelen tot een succesvol werknemer of ondernemer. Je krijgt ‘buddies’ door het hele land, sparringspartners die jou begrijpen en in hetzelfde schuitje zitten. Je komt sneller in actie, waardoor je meer impact zult hebben in je leven/werk.

Online learning

Je wordt lid van Het Denkruim en daardoor krijg je toegang tot alle waardevolle content in het Worker-level t.w.v. € 12.000,-  Je krijgt volop de ruimte om je eigen opleidingspad te kiezen en te volgen. Onze visie op leren in Het Denkruim is dat je van jezelf en anderen gaat leren, zonder dat je jezelf daarbij uit het oog verliest. Met behulp van creative & lerende mindset gaan we op zoek naar jou. Want alles wat je nodig hebt, zit allang in je!

Offline events

Online leren is makkelijk en laagdrempelig. Toch mogen we de kracht van face to face meetings niet onderschatten. Ze zijn van grote waarde. Dat is tevens de reden om Het Denkruim ook offline te laten bestaan. We organiseren 1 tot 2 keer per jaar een event  waarbij je de ondernemers en de andere leden in levende lijve kunt ontmoeten. Ook bij offline events gaan we uit van een creative en lerende mindset. Dat wordt fun!

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik heb geen online leerervaring. Is Het Denkruim dan wel iets voor mij?
We bieden jou een interactief lesaanbod aan van (nu nog 8) diverse ondernemers. We stimuleren jouw onderzoekende houding en willen graag dat je uit je comfort zone wordt gehaald. Als je ergens tegenaan loopt, stel dan je vraag in de community en je zult zien dat je niet de enige bent. We helpen elkaar een stapje verder.
Ik wil graag naar een ander level. Hoe doe ik dat?
Als je een leergierig en nieuwsgierig persoon bent, dan zal het niet lang duren voordat je naar het professional level gaat. Het enige wat je hoeft te doen is op een training te klikken waar je nog geen toegang tot hebt. Je zult dan vanzelf de betaallink krijgen om jezelf te upgraden. Lukt het niet? Klik dan op deze link.
Wat als ik een module niet interessant vind?
Het aanbod in Het Denkruim is groot en afwisselend. Waarschijnlijk zal er altijd een training bij zijn die je iets minder aanspreekt, maar wie weet kijk je er over een half jaartje heel anders tegen aan?!
Hoe en wanneer zeg ik mijn abonnement op?
Op jouw tijd en op jouw plaats geef je aan wanneer je je lidmaatschap wilt opzeggen. Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar info@crioel.nl

Wacht niet langer en schrijf je in!

Gun jezelf dit cadeau en schrijf je in. Je zult zien dat jouw leven binnen no time waardevoller wordt. Ontwikkel jezelf met behulp van de aangeboden content, de expertise van alle ondernemers en de veranderkracht bij de andere vrouwen. Je staat er niet alleen voor!
Ja ik wil!