WELKOM: ZORG ERVOOR DAT JE DE VIDEO NU BEKIJKT.

Vergeet niet om onderaan het pdf te downloaden en jezelf lid te maken van Het Denkruim.

Wat zou het voor jou betekenen als je meer zelfvertrouwen zou hebben en erachter komt wat je werkelijk wilt in het leven? Dat je dat ook gaat uitstralen en dat het je meer energie oplevert en je de dagelijkse dingen moeiteloos doet?

In Het Denkruim hebben we de allerbeste coaches en trainers voor jou klaarstaan, die jou graag op weg helpen. Wil je meer weten over leren en ontwikkelen in Het Denkruim, maar ben je bang om de eerste stap te zetten?…. dan heb ik een speciaal aanbod voor je.

Elke maand geef ik GRATIS lidmaatschappen twv €100,- weg. Jij mag er gebruik van maken door jezelf hieronder in te schrijven als lid van Het Denkruim en de 1e maand geheel GRATIS gebruik te maken van alle kennis en community.

… vrouwen gingen je al voor.

Visual recorden

Mijn bijdrage in Het Denkruim is een online Helden-tool ‘Zakelijk tekenen met lef’. Een online cursus die jou anders laat durven denken en doen zodat jij Eizersterq bent in het effectief realiseren van jouw ideeën. Het geeft je flow om je doelen te bereiken en bezorgt jouw meer werkplezier! Maak die superheld in je wakker en check jouw superkrachten. Ik zie je in de Helden-wereld aan de andere kant van de trainingsknop;)

Patricia Kroes

ideeënvertaler Eizersterq

Mooi van binnen én van buiten.

Mede dankzij jou, Janita, ben ik aan het groeien. Je bent een grote inspiratiebron voor mij. Bedankt voor al je hulp en wijze woorden.

Eline Leenstra

coach Creactief Ontwikkelpunt

Gedacht ‘N Kracht

“Als je groots mag denken, dan… ” ja, dan… Dit is de vraag die mij hier, in HET DENKRUIM, heeft gebracht. Ben benieuwd wat jouw beweegt :). NOORDKR8 is ontstaan uit passie voor eigenheid en verbinding. Uit die onbedwingbare glimlach en energie die er vrijkomt als mensen “AAN” gaan. Het (h)erkennen en inzetten van jouw kracht, daar ligt de meest logische en realistische kern om het anders te doen, om iets te veranderen. Het is de basis voor het succesvol realiseren van jouw doelen. Benieuwd wat NOORDKR8 voor jou te bieden heeft? Kijk gerust rond…

Mirjam Golverdingen

coach Noordkracht

‘Een passend en passievol leven is er ook voor jou!’